2013-02-25 16:15:17• hírek • (x)

Számtalan tavaszi akcióval vár a Tiacom

Most igazán érdemes benézni a Tiacom autószervizbe, az Auto Check Center csoport tagjához: több akcióval is várják azokat, akiknek fontos az autójuk állapota.

A közel egy évtizedes tapasztalattal rendelkező autószerelő és autóalkatrészeket forgalmazó Tiacom mindig igyekszik ügyfelei kedvében járni. A törzsvásárlók számára ez már nem újdonság, hisz ők megszokhatták, hogy több százalékos kedvezményt kapnak, autójukról pedig valóságos kórtörténeti lapot vezetnek a szakemberek.

Mindamellett, hogy bármilyen autómárkához és autótípushoz találhatsz náluk alkatrészt, abroncsokat is vehetsz járművedre. Ezt természetesen helyben fel is szerelik - ingyen és bérmentve. Három szerelőgödör hétköznap 9-18 óra között várja az személygépkocsikat és mikrobuszokat - alkatrészeket viszont kamionosoknak is biztosítani tudnak. Bármilyen típusú autóba találsz itt jó minőségű, Németországban gyártott gumiszőnyeget, de ha kell, a légkondicionáló-berendezésed is kitisztítják.


Kevés olyan autószervíz van Szatmárnémetiben - ha ven még egy egyáltalán -, amely csereautók kínál klienseinek. A Tiacomnál ez a szolgáltatás is működik: egy Hyundai i20-assal segítenek az autósnak, akinek gépkocsiján komolyabb munkálatokat kell véhezni. A csereautó-szolgáltatás részleteiről érdeklődj a Tiacomnál!

Tiacom - az ACC csoport tagja

Újdonság az is, hogy a Tiacomnál megtalálhatók már a Varta illetve az ACC saját akkumulátorai, utóbbi igen pénztárcabarát áron. Sőt, a megvásárolt akkumulátort ingyen be is szerelik és a szervízben lehetőség van az akku vizsgálatára is, ami a jótállás miatt újonnan vásárolt termékek esetében hat havonta kötelező. Sőt, minden megvásárolt akkumulátor mellé ajándékba jár egy üveg ablakmosú-folyadék is.

És ezzel nincs vége az akciók sorának. Futómű-javítás esetén ingyenes futószög-beállítás jár azoknak, akik március 1 és 31 között javíttatják az autójukat a Tiacomnál. Ugyancsak jól jár, aki márciusban teljes olajcserét végeztet itt: az autót ugyanis a szakik ingyen átvizsgálják.

Tiacom - az ACC csoport tagja

A Tiacom, az Auto Check Center szervizhálózat tagja Szatmárnémetiben, az Ady Endre utca 41-es szám alatt egy profi szervizcsapattal, kétnyelvű kiszolgálással és alkatrészek széles választékával vár. Bármiféle további információt a vanzari@tiacomauto.ro emailcímen illetve a 0261-710780 és 0361-884-304 telefonszámokon kaphatsz.

Tiacom - az ACC csoport tagja

Tiacom - az ACC csoport tagja

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: